GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Trust Gaming wint Rainbow Six Benelux League Season 3

Trust Gaming heeft afgelopen weekend de Rainbow Six Benelux League Season 3 offline finales gewonnen. Trust Gaming won ook al het eerste seizoen van de Rainbow Six Benelux League en in het tweede seizoen was Demise de verdiende winnaar.

Trust Gaming versloeg tijdens de Season 3 offline finales eerst met de nodige moeite Flash Point in de eerste halve finale (2-1), waarna Solwing Esports haar plek in de finale veiligstelde ten koste van Foreignfive (2-0). In de finale liet Trust Gaming zich van haar beste kant zien en gaven de vijf ervaren spelers Solwing Esports geen enkele kans om in de buurt van de bokaal te komen (2-0). Trust Gaming, bestaande uit Deapek, Meadzz, Quadzy, Leonski en Avaiche, ging daardoor naar huis met de titel en € 4.000. De rest van de prijzenpot van € 11.500 werd verdeeld onder de overige teams.

De finales waren zoals gewoonlijk live te volgen via Twitch.tv/Rainbow6BNL en werden gecast door Thiadrik ‘Toldersma’ Oldersma en Stijn ‘Hap’ Hapers, waarna Jessica ‘Jess’ Bolden en Alex ‘Z1ronic’ Dalgaard de analyse op zich namen. Rainbow Six Benelux League Season 4 gaat dit najaar van start.

>
MENU