GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

TopSpin 2K25: De Grote Terugkeer van de Tennisserie

Goed nieuws voor alle tennisfans! Na een decennium van afwezigheid is de Top Spin-serie terug met de aankondiging van TopSpin 2K25 door 2K Games. Ontwikkeld door Hangar 13, bekend van Mafia 3, belooft dit spel een frisse wind te brengen in de wereld van tennisgames.

Een Nieuwe Aflevering in de Tenniswereld

De aankondiging van TopSpin 2K25 kwam met een korte teaser trailer, gelanceerd tijdens de Australian Open, de eerste Grand Slam van 2024. Hoewel de trailer kort was, gaf het ons toch een eerste blik op wat we van de gameplay kunnen verwachten.

Beschikbaar op Meerdere Platforms

TopSpin 2K25 wordt uitgebracht voor PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One en PC. Een exacte releasedatum is nog niet bekend, maar meer details worden verwacht in de komende weken.

Hangar 13 en Mafia

Naast TopSpin 2K25 werkt Hangar 13 ook aan een nieuw Mafia-spel, dat zich volgens de lekken in Sicilië zal afspelen en dient als een prequel op de eerste game in de serie. Dit project wordt ontwikkeld met Unreal Engine 5. Interessant genoeg probeert Hangar 13 ook groen licht te krijgen voor Mafia 5, terwijl de vierde aflevering nog in ontwikkeling is.

Wat Kunnen We Verwachten?

Met de terugkeer van de Top Spin-serie en de ontwikkeling van nieuwe Mafia-titels, lijkt het erop dat Hangar 13 en 2K Games grootse plannen hebben voor de toekomst. Wat zijn jullie verwachtingen voor TopSpin 2K25 en de nieuwe Mafia-games? Laat het ons weten in de comments!

Voor het laatste nieuws over games en updates, blijf je natuurlijk GameNerds.nl volgen. Blijf gamen!

>
MENU