GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Top Notch FIFA 19 BATTLE met o.a. Ronnie Flex, Jonna Fraser & Jack $hirak

Op donderdag 4 oktober start de eerste officiële Top Notch FIFA 19 Battle. Tijdens dit toernooi spelen zestien artiesten, waaronder Ronnie Flex, Jonna Fraser & Jack $hirak, voor de eeuwige roem! Voor eens en altijd wordt bepaald wie in 2018 de beste FIFA-speler in de rapgame is.

De Top Notch FIFA 19 Battle wordt gehost door niemand minder dan Humberto Tan en de wedstrijden zijn om 17:00 te zien op het Top Notch Youtube-kanaal. Deelnemers aan de battle zijn: Ronnie Flex, Jonna Fraser, Spanker, Wally A$M, Paul Sinha, Idaly, Young Ellens, Priceless (SFB), Défano Holwijn, DJ DYLVN, Hef, Chivv (SBMG), Jack $hirak, Zefanio, YOUNGBAEKANSIE en Yung Nnelg.

Wanneer de rappers druk bezig zijn met het schrijven pokoes, spelen ze potjes FIFA tegen elkaar om even te chillen. Gelukkig hebben we dus niet met noobs te maken. De verwachtingen zijn hooggespannen!

“Ik vond het tof en zeker iets wat vaker geïnitieerd moet worden! Mensen kunnen de puurste vorm van de kandidaten verwachten. Het is gewoon heel echt”, aldus Défano Holwijn.

FIFA 19 is nu verkijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One, PC en Nintendo Switch.

FIFA 19 Ultimate Team Player Ratings:

>
MENU