GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Pro League Seizoen 2 gaat beginnen

Vandaag kondigt Ubisoft, samen met Xbox en ESL – ‘s werelds grootste eSportsorganisatie – seizoen twee van de Tom Clancy’s Rainbow Six Pro League aan, een wereldwijde competitie die opnieuw van start gaat op 30 mei voor Xbox One en op 2 juni voor PC. Alle Tom Clancy’s Rainbow Six Siege-spelers hebben de mogelijkheid om het met hun team op te nemen tegen de beste spelers en zo een deel van de totale prijzenpot van $150.000 te winnen.

Voordat seizoen twee van start gaat, strijden de winnende teams uit Europa en Noord-Amerika van seizoen één om de titel van ‘Season One Champions’. Er staat bij zowel de Xbox One- als de PC-finale $50.000 aan prijzengeld op het spel. De finale voor Xbox One is op 22 april, tijdens PAX East, op de ESL booth en de PC-finale vindt plaats op 7 mei in de studio’s van ESL in Keulen. Beide events worden live gestreamd op het Rainbow Six Twitch kanaal.

Steun nu tot 6 mei de Pro League teams uit het eerste seizoen met de special edition wapenskins. Tot 30% van de opbrengsten van deze speciale skins worden verdeeld over de teams.

Dit weekend speel je Tom Clancy’s Rainbow Six Siege gratis op PC. Van 15 tot 17 april kan iedereen die niet in het bezit is van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, de game gratis spelen via Steam of Uplay. Koop je de game na de proefperiode, dan neem je alle voortgang mee.

Details over het programma van de competitie en kwalificaties vind je op www.rainbow6.com/ProLeague.

Vorige wedstrijden kan je terugkijken op www.youtube.com/rainbowsixProLeague.

Spelers kunnen hun team samenstellen en oefenen tijdens de wekelijkse cups op play.eslgaming.com/rainbowsix.

Voor meer informatie over Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, check je rainbow6.com.

 

>
MENU