GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

The Crew Motorfest verbreekt franchise records

Ubisoft heeft vandaag een positieve ontvangst aangekondigd voor hun gloednieuwe open wereld rij-ervaringsspel, The Crew Motorfest. Het spel is de hoogst beoordeelde titel in de The Crew-franchise tot nu toe en heeft het beste openingsweekend ooit genoteerd in termen van totale verkopen, totale consumentenbestedingen en het aannemen van de seizoenspas.

De game is erin geslaagd om zowel critici als spelers voor zich te winnen, mede dankzij de adembenemende weergave van de Hawaiiaanse omgeving, verbeterde voertuighandelingen en een eerbetoon aan de autocultuur door middel van het Playlist-systeem. Het is het team van Ubisoft Ivory Tower gelukt om een kwalitatief hoogwaardige game op de markt te brengen, mede door het toepassen van feedback van spelers tijdens verschillende speeltests.

Bijzonder aan The Crew Motorfest is de ‘Collection Import’ feature, waar spelers meer dan 42 miljoen voertuigen van The Crew 2 naar The Crew Motorfest hebben geïmporteerd. Ahmed Boukhelifa, de managing director van Ubisoft Ivory Tower, bedankte de community voor hun enorme steun en benadrukte dat dit nog maar het begin is. Het bedrijf heeft reguliere updates met nieuwe thema’s en ervaringen gepland, evenals een sterke post-launch support met een mix van gratis en betaalde content voor de lange termijn.

Sinds de lancering in 2014 heeft de franchise meer dan 40 miljoen spelers verwelkomd. Het aantal gemiddelde gebruikers per maand bereikte een hoogtepunt in juli van dit jaar, ruim vijf jaar na de release van The Crew 2.

Het spel is nu beschikbaar op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S en Xbox One, evenals op Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Spelers hebben ook de optie om de Ultimate Edition van het spel te spelen met een Ubisoft+ abonnement op platforms zoals Xbox, Amazon Luna en PC via Ubisoft Connect.

Voor het laatste nieuws over The Crew Motorfest, bezoek www.thecrewgame.com. Bestellingen kunnen worden geplaatst op store.ubisoft.com.

>
MENU