GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Team Gullit is de eerste Nederlandse esports organisatie in FIFA 21

Team Gullit komt als eerste Nederlandse FIFA esports organisatie in FIFA 21 Ultimate Team, met een tenue en badge met logo van het team. In FIFA 21 Ultimate Team kun je vanaf nu ervoor kiezen om op het digitale veld in Team Gullit-stijl de strijd aan te gaan met andere teams.

Het officiële Team Gullit tenue zal aan alle spelers toegekend worden die tussen 27 oktober en 1 november inloggen in FIFA Ultimate Team. De badge kan worden verkregen door het voltooien van in-game doelstellingen vanaf vrijdag 30 oktober tot vrijdag 6 november.

Team Gullit heeft het afgelopen jaar zijn meest succesvolle jaar ooit gehad in de EA SPORTS FIFA 20 Global Series, waarin de allerbeste spelers in FIFA het tegen elkaar opnemen. Met de winst van de FUT Champions Cup in Atlanta met Olle “Ollelito” Arbin en overwinning van de FUT Champions Cup in Parijs met Henrique “Zezinho” Lempke, sleepte de Nederlandse FIFA-academy twee van de vier grootste prijzen in de wacht.

 

 

 

 

 

 

 

Ruud Gullit is vanzelfsprekend de eigenaar van het team en is zeer enthousiast over het feit dat zijn eigen team’s badge en tenue nu in de game zichtbaar zal zijn en dat alle fans wereldwijd hier gebruik van kunnen maken:

‘’Het is onwijs gaaf om ons tenue en de badge in het spel te hebben zitten. Wij zijn dit jaar voor het eerst, als één van de weinige Europese teams, geselecteerd om onderdeel uit te maken van EA SPORTS FIFA 21. Voor onze eigen jongens is het natuurlijk leuk om met het shirt en de badge te spelen van de FIFA-academie waar zij onderdeel van uitmaken, maar dit geeft de mensen thuis ook de kans om te laten zien dat zij achter de academie en de jongens staan. Ik ben heel benieuwd hoeveel wedstrijden er uiteindelijk gespeeld zullen gaan worden met ons tenue.”

FIFA 21 is nu wereldwijd verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en pc via Origin en Steam.

>
MENU