GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Taxi Life: A City Driving Simulator – Nu Beschikbaar voor Pre-order!

Heb je altijd al gedroomd van het besturen van een taxi door de drukke straten van Barcelona? Dan hebben wij goed nieuws voor je! Uitgever NACON en Simteract studio kondigen met trots aan dat “Taxi Life: A City Driving Simulator” nu beschikbaar is voor pre-orders. Deze meeslepende taxi-simulatiegame, oorspronkelijk gepland voor release in februari, is uitgesteld naar 7 maart, maar maak je geen zorgen – het wachten wordt beloond!

Nieuwe Trailer en Supporter Edition

Mis de nieuwste trailer van “Taxi Life: A City Driving Simulator” niet, waarin je een voorproefje krijgt van wat je kunt verwachten in deze unieke simulatie- en managementgame. Plus, check de content van de Supporter Edition, die nu ook beschikbaar is voor pre-orders.

Exclusieve Pre-order Bonus

Als je de standaardversie of Supporter Edition van het spel pre-ordert, ontvang je een speciale bonus: een unieke vintage convertible modelauto. Een must-have voor verzamelaars en fans!

Duik in het Leven van een Taxichauffeur

“Taxi Life: A City Driving Simulator” biedt een realistische ervaring waarbij je niet alleen een taxi bestuurt, maar ook je eigen taxibedrijf runt. Navigeer door het bruisende Barcelona, breng klanten naar hun bestemming, en pas je rijstijl aan aan verschillende verkeerssituaties. Houd je klanten tevreden voor goede beoordelingen en royale fooien, en breid je taxibedrijf uit om de top van de taxibranche te bereiken.

Beschikbaarheid

Bereid je voor om achter het stuur te kruipen op 7 maart 2024, wanneer “Taxi Life: A City Driving Simulator” wordt gelanceerd voor PlayStation®5, Xbox Series X|S en pc via Steam en Epic Games Store.

Ben jij klaar om de straten van Barcelona te veroveren? Laat het ons weten in de comments! En voor meer gaming nieuws en updates, blijf je natuurlijk GameNerds.nl volgen. Tot ziens in Barcelona!

>
MENU