GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

T-Pain Bevestigt Samenwerking met Rockstar Games voor GTA 6

Niemand minder dan T-Pain, de bekende singer-songwriter en producer, heeft bevestigd dat hij samenwerkt met Rockstar Games aan de langverwachte Grand Theft Auto 6. Dit nieuws kwam naar buiten tijdens een livestream van T-Pain zelf.

T-Pain Stapt Uit GTA 5 RP voor GTA 6

Tijdens zijn livestream onthulde T-Pain dat hij niet langer deelneemt aan GTA 5 roleplay servers, simpelweg omdat hij betrokken is bij de ontwikkeling van GTA 6. “Ik zat op NoPixel, maar toen begon ik te werken aan de piep GTA 6 en ze vertelden me dat ik niet meer aan RP kon doen”, zei T-Pain.

Voor degenen die het niet weten, GTA 5 roleplay servers zijn online lobbies waar spelers in de huid kruipen van hun karakter en overeenkomstig handelen en reageren.

Wat Betekent Dit voor GTA 6?

Hoewel het niet duidelijk is wat T-Pain’s exacte rol is in de ontwikkeling van GTA 6, is zijn betrokkenheid zeker een interessante ontwikkeling. Gaat hij stemacteren, optreden als een radio-dj, of misschien nieuwe muziek produceren voor de game? Dat blijft nog even de vraag.

Rockstar Games Houdt de Lippen Stijf op Elkaar

Hoewel T-Pain openlijk sprak over zijn werk aan GTA 6, lijkt het erop dat Rockstar Games nog niet klaar is om details te delen. Of en wanneer het bedrijf zal reageren op deze onthulling is nog onzeker.

GTA 6 staat gepland voor release in 2025 en belooft weer een gamechanger te worden. Wat denken jullie, GameNerds? Hoe denken jullie dat T-Pain zal bijdragen aan GTA 6? Laat het ons weten in de comments!

Blijf GameNerds.nl volgen voor het laatste nieuws over GTA 6 en meer gaming updates. Stay tuned!

>
MENU