GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Spyro Reignited Trilogy komt deze zomer uit op Nintendo Switch

Spyro Reignited Trilogy komt deze zomer uit op Nintendo Switch! Nu kunnen wij waar en wanneer we maar willen genieten van de drie originele Spyro games op Nintendo’s console. De trilogie  bestaat uit Spyro the Dragon, Spyro 2: Ripto’s Rage! en Spyro: Year of the Dragon en is vanaf 3 september verkrijgbaar.

Spyro Reignited Trilogy werd aangekondigd voor de Nintendo Switch tijdens de Nintendo Direct op de E3. Het is de eerste keer dat de drie originele Spyro games beschikbaar zijn op een Nintendo platform, de eerste keer dat Spyro op een Nintendo-console verschijnt sinds Skylanders Imaginators in 2016 en de eerste keer in 11 jaar dat Spyro de hoofdrol speelt in een game voor een Nintendo console.

Spyro Reignited Trilogy is helemaal opnieuw gemaakt en bevat meer dan 100 levels, mooiere omgevingen, een geremasterde soundtrack, verbeterde besturing, gloednieuwe belichting en opnieuw gemaakt filmpjes!

“Spyro Reignited Trilogy is een liefdesbrief aan de fans. Nu deze nostalgische verzameling naar de Nintendo Switch en Steam komt, kunnen spelers op elk platform genieten van deze geweldig leuke en iconische game,” zegt Michelle Fonseca, president-directeur van product management  en marketing bij Activision. “Het is enerzijds ons doel om spelers terug te brengen naar hun dierbare herinneringen aan de jaren negentig, en anderzijds om nieuwe fans uit te nodigen in de wereld van Spyro te duiken, op welk platform ze maar willen.”

Spyro Reignited Trilogy is vanaf 3 september 2019 verkrijgbaar voor de Nintendo Switch.

>
MENU