GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Gratis content update voor FIFA 20: Speel CONMEBOL Libertadores

De glorie en het prestige van de grootste Zuid-Amerikaanse clubvoetbal-toernooien, CONMEBOL Libertadores en CONMEBOL Sudamericana komen als gratis content update naar FIFA 20.

De update is beschikbaar vanaf 3 maart 2020 voor PlayStation 4, Xbox One, en PC. Speel met historische clubs van overal op het continent, zoals River Plate, Boca Juniors, Flamengo, Racing Club, C.A. Independiente, Millionarios en Universidad Católica en leid hen naar de ultieme prijs uit het Zuid-Amerikaanse clubvoetbal.

Speel de gloednieuwe, op zichzelf staande Tournament Mode waarin spelers hun team van de groepsfase naar de finale van de CONMEBOL Libertadores loodsen. Daarnaast kunnen spelers een gethematiseerde Tournament Hub ervaren met Dynamic News, evenals de actuele standen, aankomende wedstrijden en uitslagen om op de hoogte te blijven van wat alles wat er tijdens de competitie gebeurt.

Geniet van de ongeëvenaarde sfeer van een CONMEBOL Libertadores-finale, de intense spanning van de halve finale, en de energie van de groepsfase met nieuwe soorten wedstrijden in Kick Off Mode. Je kunt ook een fantasiewedstrijd spelen tegen een willekeurige andere club die beschikbaar is in FIFA 20, in de Libertadores Exhibition Match.

Betreed de wereld van CONMEBOL Libertadores, CONMEBOL Sudamericana, en CONMEBOL Recopa in Career Mode, als spelers hun visie op hun club vormgeven en hem naar glorie leiden. Speel met de authentieke CONMEBOL-competitiestructuren, branding, stadiondecoraties en nog veel meer.

>
MENU