GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup gaat dit weekend beginnen

Komend weekend (4 en 5 mei) nemen teams uit heel Europa het tegen elkaar op tijdens de Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019-finales in de Beurs van Berlage, Amsterdam. Voor dit spannende, tweedaagse evenement kunnen fans nog steeds een beperkt aantal gratis tickets krijgen op de officiële ticket-website. Gasten kunnen zich aanmelden voor gratis toegang tot de show op één dag of beide dagen, om live te zien hoe de beste Super Smash Bros. Ultimate-spelers uit Europa tegen elkaar strijden in verhitte team-wedstrijden. 

Waar en wanneer is het te zien?

Super Smash Bros. Ultimate-fans kijken reikhalzend uit naar het eerste weekend in mei, want op 4 en 5 mei wordt in de Beurs van Berglage, Amsterdam de spannende finale gehouden van de European Smash Ball Team Cup 2019, beide dagen vanaf 11 uur.

Fans die niet zelf in Amsterdam aanwezig kunnen zijn, kunnen de finales thuis volgen via de officiële livestreams van het Nintendo-toernooi:

Finales Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 – Dag 1
Zaterdag 4 mei vanaf 11:00 uur.
Live kijken op YouTube
Live kijken op Twitch

Finales Super Smash Bros. Ultimate European Smash Ball Team Cup 2019 – Dag 2
Zondag 5 mei vanaf 11:00 uur.
Live kijken op YouTube
Live kijken op Twitch

Houd er rekening mee dat op 4 mei Dodenherdenking plaatsvindt in Nederland. Dat betekent dat om 20:00 uur twee minuten stilte wordt gehouden in het hele land. We vragen bezoekers dit te respecteren in openbare ruimtes, zoals treinstations of centrale pleinen. Op 5 mei wordt Bevrijdingsdag gevierd. We vragen bezoekers om tijdens hun verblijf met deze evenementen rekening te houden.

Loting voor groepsfase zaterdag 4 mei

Groep A
Portugal – 50 Seconds of Moonlight
Frankrijk: Guezmer
Zwitserland: Smashed Potatoes

Groep B
Nederland: Triple SSS
België: Last Stock
Oostenrijk: Team Ehre Austria

Groep C
Rusland: Ye Olde Guard
Noordse landen: Team Popoff
Spanje Las Divas de Sisqui

Groep D
Duitsland: Team Ehre Germany
Italië: I Cacciatori di Premi
VK & Ierland: The TPs

Helaas kunnen de Russische kampioenen, Ye Olde Guard, niet aanwezig zijn bij de finales in Amsterdam. De twee andere teams in groep C gaan daarom rechtstreeks naar de playoff-stage. Ze spelen één keer tegen elkaar om hun posities in het playoff-schema te bepalen.

Soorten wedstrijden voor de finales van de European Smash Ball Team Cup 2019

Om te bepalen welk team in Amsterdam tot Europese Super Smash Bros. Ultimate-kampioen wordt gekroond, worden gekwalificeerde teams verdeeld in 4 groepen van elk 3 teams, waarbij de beste 2 teams van elke groep doorgaan naar de kwart finales. Alle details over de spelregels staan vermeld in de officiële toernooiregels.

Fans die meer willen weten over de soorten wedstrijden die tijdens het toernooi worden gespeeld, 2 vs. 2 Teamsmash, Smashdown en Multismash, zitten goed op het officiële YouTube-kanaal van Nintendo:

Teamsmash 2 vs. 2: https://youtu.be/gbFUlmXhwmg
Multismash: https://youtu.be/UlRuWSR1Pbo

Volgende stop voor de Europese kampioenen: Los Angeles!

Het winnende team gaat niet alleen naar huis met de Europese kampioenstitel, ze ontvangen ook een speciale trofee en unieke Super Smash Bros. Ultimate Nintendo Switch-Pro-Controllers. Bovendien mogen ze op 8 juni Europa vertegenwoordigen tijdens het Smash Bros. Ultimate World Championship 2019 3v3 in L.A voor een kans om wereldkampioen te worden.

Zijn jullie ook aanwezig? Misschien zien we jullie daar!

>
MENU