GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Seizoen 05 brengt een hogere Prestige Rank cap in Call of Duty: Warzone

In Call of Duty: Warzone gaat het Prestige Rank maximum van 17 naar 21 bij de lancering van Seizoen 05. Bovendien stijgt het maximale level naar 1.050. Elk van de vier nieuwe Prestige Ranks en de 200 levels brengen een nieuw icoon naast het nummer met zich mee.

Prestige 18 wordt ontgrendeld op level 900, Prestige 19 op level 950, Prestige 20 op level 1.000 en Prestige 21, het hoogste level dat kan worden bereikt in Seizoen 05, wordt ontgrendeld op level 1.050.

Als beloning voor het bereiken van Prestige 21, ontvangen spelers een exclusieve Kastov-74u Weapon Blueprint: “No Warning”. Dit wapenontwerp is gebouwd voor agressieve Operators. Of het nu gaat om het afvuren van hip-shots van dichtbij of het richten via de rode stip op middellange afstand, dit veelzijdige ontwerp heeft je gedekt.

Net als voorheen zal alle voortgang niet worden gereset aan het begin van elk seizoen. Je kunt doorgaan met het verhogen van je level vanaf het punt waarop je Seizoen 04 hebt beëindigd, of dat nu voor de Prestige Ranks (1-55) was of binnen de Prestige Ranks (56-1050).

Met deze nieuwe veranderingen biedt Seizoen 05 spelers de kans om hun vaardigheden verder te testen en te verbeteren, terwijl ze werken aan het behalen van deze nieuwe Prestige Ranks en het ontgrendelen van exclusieve beloningen.

>
MENU