GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Releasedatum Seizoen 4 voor Modern Warfare & Warzone is bekend

De telleurstelling was groot onder de Call of Duty-spelers toen Seizoen 4 werd uitgesteld naar een nog onbekende datum, maar er is goed nieuws! Data-miners hebben een nieuwe releasedatum ontdekt voor Modern Warfare en Warzone Seizoen 4.

-UPDATE 2-

Activision en Infinity Ward hebben de releasedatum voor seizoen 4 voor Call of Duty: Modern Warfare en Call of Duty: Warzone officieel aangekondigd.

UPDATE-

Ik sta volledig achter de beslissing van Activision om Season 4 van Call Of Duty Modern Warfare uit te stellen, om ervoor te zorgen dat de beweging Black Lives Matter aandacht krijgt die het nodig heeft! Waar ik het niet mee eens ben, is de radiostilte. Geef ons een aankondiging!

Zoals jullie waarschijnlijk al gemerkt hebben is het vierde seizoen voor Call of Duty Modern Warfare nog steeds niet uitgebracht door Activision. Het kan zomaar zijn dat ze het uit het niets aankondigen en dat we alsnog later vandaag kunnen beginnen met seizoen 4. Er gaan ook geruchten dat Activision morgen tijdens de onthulling van de PlayStation 5 het nieuwe seizoen gaat uitbrengen en misschien gaan we zelfs nog wat zien van Call of Duty Black Ops 2020. Zodra ik meer weet laat ik het jullie ASAP weten!

-ORIGINEEL-

Activison kondigde de vertraging aan om racisme en haatdragend gedrag te bestrijden. Hoewel de releasedatum voor seizoen 4 nog niet officieel is aangekondigd, heeft Call of Duty-leaker ‘TheMW2Ghost’ een nieuwe releasedatum gevonden gebaseerd op verzamelde gegevens in de game-bestanden.

Seizoen 4 wordt waarschijnlijk uitgebracht op woensdagochtend 10 juni voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Een week nadat de oorspronkelijke lancering van het seizoen zou plaatsvinden.

Het is belangrijk om te weten dat deze informatie altijd kan worden aangepast. Bestanden zijn bestanden, ze liegen niet. Ze kunnen echter altijd worden gewijzigd.

Hebben jullie al een beetje zin in het nieuwe seizoen?

 • Marcel Kraan schreef:

  Aan de camo’s te zien zitten er ook tanks enzo in… spannend.

 • Raizaahh schreef:

  Zekâh zin in we wachten al heel lang mah zal het waard zijn

 • jaimie de maer schreef:

  ik heb de update nog ni gekregen opps4

 • gatorgate schreef:

  Kan echt niet wachten, ik doe m nu gratis maar in de herfst koop ik de multie player!!!! What a game !!!

 • >
  MENU