GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Republic of Gamers maakt releasedatum en prijs ROG Phone bekend

Republic of Gamers kondigt vandaag aan dat de ROG Phone 14 november uitkomt in Nederland met een prijskaartje van €899,-. Daarnaast maakte Vodafone, de exclusieve aanbieder van de gaming smartphone in Nederland, al eerder bekend dat de provider verschillende bundels gaat verkopen. 

De ROG Phone van Republic of Gamers is een gaming smartphone met een design dat is geïnspireerd op de krachtigste consoles van vandaag. Dit resulteert niet alleen in een vet ontwerp, maar ook in een puike performance, totale controle over instellingen. Hierdoor zijn gamers altijd en overal in staat om games op het hoogste niveau te spelen. Als Sony nou eens de PS4 Remote Play app beschikbaar stelt voor elk Android toestel ben ik helemaal in mijn nopjes!

De ROG Phone heeft de volgende specificaties:

 

  • Performance: ‘s Werelds snelste speed-binned 2,96GHz Qualcomm Snapdragon 845, Qualcomm Adreno 630 en GameCool vaporchamber-koeling. Plus een Sterke 4000 mAh batterij met ondersteuning voor ASUS HyperCharge.
  • Visuals: Een AMOLED HDR-display met ultrasnelle 90Hz verversing, 1ms reactietijd en 108% DCI-P3 kleurengamma.
  • Totale controle: De telefoon is zo ontworpen dat gamers comfortabel kunnen gamen met een side-mounted port, programmeerbare ultrasonische AirTrigger-sensoren en krachtig forcefeedback-systeem.
  • Mogelijkheden: Een verbeterde game-ervaring dankzij de optionele TwinView Dock, Mobile Desktop Dock, and Gamevice-controller met WiGig Dock (accessoires voor de ROG Phone zijn binnenkort verkrijgbaar in de eshop van ASUS. Niet alle accessoires zijn direct beschikbaar bij launch).

Ivilina Boneva, Marketing Manager Benelux bij ASUS kan niet wachten tot iedereen met de smartphone aan de slag kan gaan:

“We hebben met veel passie gewerkt aan een telefoon die perfect past bij gamers. Dat we nu eindelijk – in samenwerking met Vodafone – de ROG Phone op de markt gaan brengen, maakt ons allemaal zeer enthousiast”.

Vodafone is de exclusieve aanbieder van de nieuwe ROG Phone in Nederland, waarbij de telefoon zowel los als in combinatie met een Vodafone-abonnement verkrijgbaar is. Sinds april 2018 is de provider een van de hoofdsponsoren van Electronic Sports League (ESL). Gamen op topniveau vereist immers de beste technologie, innovaties en een snelle en stabiele verbinding. Dit geldt ook voor online en mobile gaming dat in populariteit blijft toenemen.

Met deze exclusieve samenwerking maakt Vodafone het voor iedereen mogelijk om via hun netwerk overal optimaal online te gamen.

“Samen met ASUS bieden we de ultieme ‘on the go’ gaming setup voor zowel hardcore als casual gamers. We kijken er ontzettend naar uit om nu ook de snelste gaming smartphone op de markt aan te bieden en alle gamers de mogelijkheid te geven om op hoog niveau te presteren”

>
MENU