GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

Releasedatum EA FC 24 Web App en Companion App

Zorg ervoor dat je klaar bent om je FUT-seizoen een kickstart te geven met de EA FC 24 Web App en Companion App. Ontdek hier hoe je je club kunt beheren en packs kunt openen voordat het spel officieel wordt gelanceerd.

Overzicht van de Apps

Hoewel EA FC 24 voornamelijk is bedoeld voor consoles en PC, bieden de Web App en Companion App spelers de flexibiliteit om hun clubs te beheren terwijl ze onderweg zijn. Deze apps zijn ontworpen om een naadloze integratie met het volledige spel mogelijk te maken, waardoor je je strategieën kunt verfijnen waar en wanneer je maar wilt.

Toegang Verkrijgen

Om toegang te krijgen tot de Web App, die beschikbaar is via je browser, is het noodzakelijk om een actieve club te hebben vanuit het vorige spel. De Companion App daarentegen is beschikbaar op iOS en Android, en is kosteloos te downloaden uit de respectievelijke app-winkels.

Lancering

De verwachte lanceerdata zijn als volgt:

  • Web App: 20 september (afgaand op de vorige releasetijd om 20:00 uur Nederlandse tijd, maar kan afwijken)
  • Companion App: 21 september

Het is tevens het moment waarop EA traditiegetrouw het eerste ‘Team of the Week’ introduceert. Klik op deze link om naar de website van de EA FC 24 te gaan.

Conclusie

Met de EA FC 24 Web App en Companion App krijg je de mogelijkheid om voor de officiële release al aan de slag te gaan met je strategieën en je team. Blijf op de hoogte van de release data om het meeste uit EA FC 24 te halen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU