GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Red Dead Online krijgt eerste grote update: nieuwe wapens, outfits en meer

Red Dead Online heeft zijn eerste grote update gekregen. De game is nog steeds in bèta, maar door de nieuwe update die nu beschikbaar is voor PlayStation 4 en Xbox One, is er nieuwe gameplay beschikbaar, nieuwe wapens, kleding, emotes en is Red Dead Online wat getweaked dat voor meer balans moet zorgen in het grote, maar stoffige digitale wilde westen.

Rockstar is net zo traag met het uitbrengen van updates als de gameplay van Red Dead Redemption 2 zelf, maar desalniettemin zullen de meeste cowboys hier wel blij mee zijn. Zo zijn er onder Daily Challenges, Target Races en Fishing Challenges toegevoegd aan de wereld van Red Dead Online.

  • Daily Challenges: Elke dag nieuwe uitdagingen aan van scherpschieten tot het ontwijken van de wet.
  • Law and Bounty Upgrades: Er zijn enkele veranderingen in de manier waarop het ‘Law and Bounty-systeem’ werkt in Red Dead Online. Spelers krijgen seen premie voor het plegen van misdaden en worden ze gestimuleerd om ze binnen een toegewezen tijd af te betalen
  • Parley Changes: Het Parley-systeem is ook aangepast zodat je agressievere spelers sneller kunt vermijden. Daarnaast zal het gemakkelijker zijn om Feuds, Posse Feuds en Leader Feuds te activeren.
  • Proximity-Based Player Blips: Het bereik van je zichtbaarheid voor andere spelers is kleiner gemaakt, waardoor de kans kleiner wordt dat je wordt aangevallen door een andere spelers. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om spelers te identificeren die zonder reden iedereen afknallen door middel van een steeds donkerder wordende bliep die meer zichtbaar wordt op een groter bereik, zodat iedereen in een sessie potentieel gevaarlijke tegenstanders in één oogopslag kan identificeren van een veilige afstand.
  • Binnenkort beschikbaar: drie nieuwe Showdown-modi waarin spelers en teams strijden om tassen te vangen en af ​​te leveren, buit van elkaar te stelen en te overleven.

Voor meer informatie over alle nieuwe toevoegingen in Red Dead Online check je de Rockstar Newswire.

>
MENU