GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Alles wat je moet weten over Rainbow Six Siege – Operation Velvet Shell

Operation Velvet Shell is de eerste gratis update van Year 2 van Rainbow Six Siege en is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die in het bezit is van een Year 2 Season Pass ontvangt direct twee nieuwe Operators vier nieuwe wapenskins. Alle andere spelers kunnen deze Operators vanaf 14 februari aanscaffen met Roem of R6 Credits.

De nieuwe Coastline map in Operation Velvet Shell

In Operation Velvet Shell maken spelers kennis met het bruisende nachtleven van Ibiza. Als twee Spaanse Operators van Grupo Especial de Operaciones, pakt het Rainbow team weer de macht over de kustlijn. Dat allemaal dankzij de tactische expertise van:

  • Mira is sterk, heeft veel uithoudingsvermogen, maar bezit vooral veel mechanische kennis. Ze is gespecialiseerd in kogelbepantsering en is uitgerust met de Vector 45 ACP en ITA12L als primaire wapens.
  • Jackal is gespecialiseerd in het opsporen van high-value targets en drugsladingen. Hij is uitgerust met de C7E en PDW9 als zijn primaire wapens. Jackal neemt zijn omgeving snel in zich op, waardoor hij onregelmatigheden direct herkent.

Om de ervaring van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege te blijven verbeteren, start Year 2 met de introductie van een nieuwe, dynamische menustructuur. Uitdagingen, nieuws en boosters zijn nu allemaal op dezelfde plek te vinden. Xavier Marquis, R6 Creative Director, legt het als volgt uit:

“We werken hard om de game voor langere tijd te blijven ondersteunen. We verzekeren de spelers een comfortabele ervaring die we blijven verbeteren.”

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

>
MENU