GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Siege Operation Grim Sky nu beschikbaar

Operation Grim Sky, Season 3 van Year 3 van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege, is nu beschikbaar op PlayStation 4, Xbox One en PC. Dit nieuwe seizoen introduceert twee nieuwe Operators en een rework van de klassieke map Hereford Base. De twee nieuwe Operators, Maverick en Clash, zijn nu beschikbaar voor spelers met de Year 3 Pass. Overige spelers spelen de twee nieuwe Operators vanaf 11 september vrij met Renown of R6 Credits. Het compleet herontworpen Hereford Base en de vele overige verbeteringen zijn vandaag direct voor alle spelers beschikbaar.

De nieuwe aanvallende Operator Maverick snijdt met zijn Suri Torch-gadget, een krachtige snijbrander, door oppervlakken heen op een bijna onhoorbaar niveau, wat tevens werkt op versterkte muren. De verdedigende Operator Clash is opmerkelijk vanwege haar Crowd Control Electro (CCE) Shield, dat tasers gebruikt om nabije vijanden te vertragen en te verwonden, pushes te ontmoedigen en terugtrekken aan te moedigen.

Daarnaast brengt Operation Grim Sky nog een aantal grote updates met zich mee, namelijk:

  • De compleet herontworpen iconische map Hereford Base
  • Aanpassingen aan verkeerde uitlijning van de wapenvizieren van automatische wapens
  • Spelers die niet op tijd een Operator kiezen, krijgen een willekeurige Operator toegewezen en spelen dus niet langer als Recruit
  • Individueel muten van spelers, zowel tekst als audio, is nu mogelijk
  • Versterkte hatches kunnen nu gedeeltelijke worden geopend
  • Aanpassingen aan de mapbalans op Consulate

Vanaf 6 september spelen Twitch Prime-leden exclusieve content voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege vrij. Zo zijn er 16 verschillende Twitch Prime pakketten met exclusieve sets voor Bandit, Hibana en Ela en zijn er legendarische Marble en Gouden Chibi Weapon Charms te verdienen.

>
MENU