GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Siege kleurt deze week roze met het tijdelijke Rainbow is Magic-event

Het tijdelijke Rainbow Six Siege-event, Rainbow is Magic, is inmiddels van start gegaan! Het event staat in het teken van een kritieke missie: het bevrijden van een teddybeer uit de handen van malicieuze kidnappers op een alternatieve versie van de klassieke map: Plane. Ter ere van 1 april worden 17 exclusieve items aan de game toegevoegd die alles te maken hebben met speelgoed, eenhoorns en tactische schattigheid. Rainbow is Magic bevat volledige outfits voor Operators Smoke, Montagne, Blackbeard en Tachanka.

https://www.youtube.com/watch?v=yK3CTJfdP0s&feature=youtu.be

Voor deze extreem gevaarlijke missie zijn 13 operators opnieuw uitgevonden in de stijl van speelgoedsoldaten en plushies. Spelers kiezen uit Recruit, Montagne, Blackbeard, Ash, Thermite, Thatcher, Sledge, Smoke, Castle, Kapkan, Bandit, Frost en Tachanka.

Zet je schrap voor exclusieve, tijdelijk te verkrijgen customization items in de Magic Collection Packs. Spelers die tijdens het event inloggen, ontvangen één Magic Collection Pack gratis en hebben de mogelijkheid om er meer te verdienen door Ubisoft Club-uitdagingen te voltooien. Tevens zijn de Magic Collection Packs verkrijgbaar voor 300 R6 Credits per stuk.

>
MENU