GameNerds | Get Smarter with Games
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Rainbow Six Extraction is een nieuwe tactische coöp PvE-game

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is zojuist aangekondigd door Ubisoft en is vanaf 16 september 2021 verkrijgbaar met volledige cross-play, cross-save en cross-progressie voor PlayStation 5, Xbox Series , PlayStation 4, Xbox One, Luna, Stadia en PC. De nieuwe game in de Rainbow Six-franchise stond eerst bekend stond als Rainbow Six Quarantain.

Rainbow Six Extraction is een nieuwe tactische coöp PvE-ervaring waarbij spelers zich aansluiteb bij REACT, een gespecialiseerd team dat bestaat uit één tot drie spelers. Vorm een squad samen van bekende Operators uit Rainbow Six Siege om het op te nemen tegen mysterieuze buitenaardse wezens die bekend staan als de Archæans.

Na het voltooien van elk doel je een keuze maken: terugtrekken en hun beloningen verzilveren of verder gaan om het op te nemen tegen taaiere vijanden en zo dikkere beloningen te verdienen? Je kunt kiezen uit 18 Rainbow Six-Operators, uitgerust met gespecialiseerde REACT-uitrusting, wapens, gadgets en vaardigheden die je zal moeten leren en beheersen.

Met een selectie van 12 uniek ontworpen mappen uit de VS met tal van uitdagingen en vijanden die in moeilijkheidsgraad toenemen zijn de gevaren voortdurend in ontwikkeling!

Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction is vanaf 16 september 2021 voor PlayStation 5, Xbox Series X | S, PlayStation 4, Xbox One, Luna, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC

>