GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Profiteer NU van geweldige gratis items voor FC 24 Ultimate Team!

Voor alle enthousiaste voetbalfans: het is tijd om je klaar te maken voor het ultieme voetbalavontuur! Pre-order nu de EA SPORTS FC 24 Standard Edition en profiteer van geweldige gratis items voor FC 24 Ultimate Team. Maar wacht niet te lang, want de deadline is 29 september!

Wat staat er op het spel voor pre-orders? Je ontvangt een leenspeleritem van de coverster, waarmee je 10 wedstrijden lang kunt schitteren op het veld. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om 2 ambassadeur-leenspelerkeuze-items te kiezen, waarbij je kunt kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke speler die je 5 wedstrijden lang kunt inzetten.

Alsof dat nog niet genoeg is, ontgrendel je ook een exclusieve PlayStyles-locatie in Clubs, waarmee je jouw speelstijl naar een hoger niveau kunt tillen. Daarnaast ontvang je extra Persoonlijkheidspunten voor je speler in de Spelerscarrière en krijg je de kans om een 5-sterren coach aan te nemen in de Managerscarrière.

En dat is nog niet alles! Als kers op de taart krijg je de mogelijkheid om de status van Oprichter te verdienen als je vóór 1 november begint met spelen.

Pre-order EA SPORTS FC 24 Standard Edition vóór 29 september en ontvang:

  • Coverster leenspeleritem (10 wedstrijden)
  • 2 ambassadeur-leenspelerkeuze-items (kies 1 man of 1 vrouw voor 5 wedstrijden)
  • Ontgrendelde PlayStyles-locatie in Clubs
  • Extra Persoonlijkheidspunten speler in Spelerscarrière
  • 5-sterren coach beschikbaar om aan te nemen in Managerscarrière
    Speel vóór 1 november om status Oprichter te verdienen.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU