GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Another Code: Recollection – Twee Mysteries op de Nintendo Switch

Op vrijdag 19 januari 2024 kunnen gamers op de Nintendo Switch zich verdiepen in het mysterieuze avontuur van Another Code: Recollection. Dit spel, dat een combinatie is van twee bijgewerkte mysterie-avonturen – Another Code: Two Memories en Another Code: R – Journey into Lost Memories – belooft een meeslepende ervaring voor puzzelliefhebbers en fans van avonturenspellen.

Een Mysterieus Avontuur

Another Code: Recollection vertelt het verhaal van de jonge wees Ashley, die een brief ontvangt van haar verondersteld overleden vader. Deze brief is het begin van een reeks mysteriën die haar leiden naar Blood Edward Island. Maar wat zal ze daar ontdekken?

Volledig Verbeterd voor de Switch

De twee spellen in Another Code: Recollection zijn verrijkt met verbeterde beelden, volledig verkenbare omgevingen, nieuwe voice-acting, extra puzzels en nieuwe muziek. Dit zorgt voor een vernieuwde en verrijkte speelervaring. Ook zijn er optionele hint- en navigatiesystemen toegevoegd voor spelers die hulp nodig hebben bij het oplossen van de puzzels.

Probeer de Gratis Demo

Een gratis demo van Another Code: Recollection is beschikbaar in de Nintendo eShop. Deze demo biedt toegang tot het eerste hoofdstuk van Another Code: Two Memories. Spelers kunnen hun voortgang uit de demo overzetten naar de volledige game.

Kraak de Puzzels en Ontdek het Verleden

Met Another Code: Recollection kunnen spelers puzzels kraken, aanwijzingen verzamelen en zich verdiepen in het verleden van Ashley Mizuki Robins om het ware lot van haar ouders te ontdekken. Dit avontuur belooft een meeslepende ervaring te worden voor zowel nieuwe spelers als fans van de originele spellen.

Zijn jullie klaar om het mysterie van Another Code: Recollection te ontrafelen? Laat het ons weten in de comments!

Voor meer gaming nieuws en updates, hou je natuurlijk GameNerds.nl in de gaten. Blijf gamen!

>
MENU