GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Pre-load Call of Duty: Modern Warfare Season 5

Het vijfde seizoen van Call of Duty: Modern Warfare en Warzone, gaat op 5 augustus live voor PlayStation 4, Xbox One en pc. Zoals jullie weten zijn de updates altijd erg groot en duurt het een eeuwigheid voordat ze geinstalleerd zijn, maar PlayStation 4-spelers hebben geluk!

Sony PlayStation stelt gebruikers in staat om Seizoen 5 te pre-loaden zodat je op de release gelijk kunt beginnen met spelen. Het vijfde seizoen wordt verpakt met update 1.24 en is vannacht voor sommige PlayStation 4-spelers al begonnen met downloaden.

De patch-update is een download van 36 GB, maar spelers kunnen de daadwerkelijke update pas op 5 augustus om 08:00 uur installeren.

Dit is de eerste keer dat Sony zoiets toestaat voor een patchupdate op hun platform, omdat gebruikers in het verleden moesten wachten tot de daadwerkelijke update live ging om te beginnen met downloaden en vervolgens te spelen.

”The download will be big, but the overall size of the game will actually shrink on your consoles after you download the patch, even though we’re adding a bunch of new content for the season.”

>
MENU