GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

PlayStation Plus-leden krijgen €5,- korting bij Thuisbezorgd.nl

Pizza? Sushi? Of toch liever Chinees? Voor PS Plus-leden staat er de Thuisbezorgd.nl Reward voor ze klaar op de PlayStation Plus Rewards pagina. PS Plus-leden in Nederland krijgen van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 5,- euro korting op hun Thuisbezorgd-bestelling.

Wat moet je daarvoor doen? De code kun je aanvragen via deze pagina nadat je ingelogd bent met je PlayStation Network-account. De vouchercode geeft 5 euro korting op je volgende bestelling via Thuisbezorgd.nl. Vouchercode invoegen bij het afrondscherm op www.thuisbezorgd.nl, in de iOS-, Android- of Windows-app. Resterend bedrag dient online te worden voldaan via iDEAL, PayPal of creditcard. Minimale bestelwaarde bedraagt 10 euro. Maximaal 1 code per huishouden. De code is geldig van 25 maart 2019 tot en met 31 augustus 2019 en kan slechts eenmalig gebruikt worden. Beperkt aantal codes beschikbaar, dus op = op.

PlayStation Plus-beloningen zijn exclusieve aanbiedingen, kortingen en deals op een breed assortiment aantrekkelijke producten en diensten, alleen beschikbaar voor PS-Plus leden. De beloningen zijn een extraatje bovenop de vele andere voordelen en zijn slechts tijdelijk beschikbaar. PS Plus-leden kunnen de kortingscode claimen door aan te melden met hun PSN-ID en de code vervolgens in te lossen bij het afrekenen.

 

 

>
MENU