GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Vette console skins voor je PlayStation 4 of Xbox One

Ik vond dat het tijd werd voor verandering van het uiterlijk van mijn PlayStation 4, want ik kijk namelijk al 3,5 jaar naar dezelfde zwarte doos en elke dag een broodje kaas gaat ook vervelen. Gelukkig bieden de mannen van Consoleskins.nl uitkomst wanneer het tijd is om je console of controller te tunen als een echte baas!

”Met de kortingscode ‘GameNerds’ krijg je maar liefst 15% korting op ALLE artikelen!”

Het is enigszins jammer dat er niet veel verschillende modellen van de PlayStation 4 en Xbox One beschikbaar zijn. Je kunt weliswaar een faceplate of iets dergelijks toepassen op je console, maar echt personaliseren zit er helaas niet bij. Gelukkig is er Consoleskins, een webshop die zich voornamelijk richt op het optisch tunen van jouw controller of console door middel van een shitload aan skins, thumb grips, controller shells, maar ook voor accessoires en reparatie onderdelen ben je bij consoleskins aan het juiste adres.

Skins

Ik besloot eerst om een vette console skin uit te kiezen voor mijn PlayStation 4. Het uitkiezen was nogal lastig omdat Consoleskins zoveel verschillende en vette skins heeft, duurde het even voordat ik mijn oog had laten vallen op de Iron Man-skin, dat geleverd wordt met 1 Console Skin en 2 Controller Skins. Om het plaatje helemaal compleet te maken deed ik er ook nog twee Iron Man-Lightbar Skins bij voor de controllers. Als je dan toch bezig bent om je console en controllers te tunen kun je het beter goed doen toch?

”Met de kortingscode ‘GameNerds’ krijg je maar liefst 15% korting op ALLE artikelen!”

Het is ook mogelijk om je eigen ontwerp te maken dat speciaal voor jou geproduceerd wordt en veel unieker dan dat kun je het niet krijgen!

Tijd lijkt altijd langzamer te gaan wanneer je op iets zit te wachten, maar toen de skins eenmaal waren bezorgd kon ik eindelijk die saaie PlayStation 4 weer hip maken. De console skin bestaat uit meerdere stickers ter vereenvoudiging van het aanbrengen. Gelukkig zijn er drie superhandige installatie instructie video’s beschikbaar zodat het aanbrengen van de skins een fluitje van een cent is.Ik raad het je wel aan om ze eerst even op je gemak te checken voor het beste resultaat!

Controller Tuning en Meer

Naast de verschillende skins kun je ook jouw PlayStation of Xbox controller een ander uiterlijk geven met verschillende thumbsticks, buttons en shells. Aangezien ik veel Battlefield en Call of Duty speel, leken mij de FPS Master Thumb Grips wel een goed idee. Dit geeft meer controle over de analoge sticks door een verhoging (+ 9.5mm) van de thumb sticks. Dat houd in dat je een 56% breder duimoppervlak hebt op elke positie. De verhoogde breedte geeft je ook gelijk een betere grip en controle. Ik zweer het!

Consoleskins heeft dus een hoop artikelen om je console of controller helemaal baas te maken, maar de online webshop biedt je ook de mogelijkheid om diverse accessoires te kopen zoals oplaadkabeltjes met LED, vette headsets en handige beschermhoezen. Voor reparatie onderdelen kom je ook niets te kort van speciale schroevendraaiers tot aan interne ventilatoren en USB oplaad connector PCB boards. Mocht je vragen hebben over de reparatie of je komt er zelf niet meer uit, dan kun je gelukkig contact opnemen met de klantenservice van Consoleskins.

logo-fb consoleskins

15% KORTING op ALLE producten & WIN een console skin naar keuze!
>
MENU