GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Call of Duty: WWII 1.08 update – Wat is er aangepast?

Sledgehammer Games heeft gisteren een patch-update voor Call of Duty: WWII uitgebracht. De 1.08 update is inmiddels beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De patch-update heeft een bestandsgrootte van 1,8 GB.

De feestdagen zijn weer voorbij en de laatste update heeft het Winter Siege-evenement in Call of Duty: WWII als sneeuw voor de zon laten verdwijnen. Het hoofdkantoor is weer normaal geworden – geen sneeuw of kerstversiering meer.

Hoewel Winter Siege ten einde is, zijn spelers nog steeds in staat actieve Orders voor  Winter Siege-beloningen te voltooien, eerder gehouden Winter Siege Supply Drops te openen en doorgaan met het voltooien van Wintercollecties. Helaas zijn de Winter Collection Rewards zijn niet meer beschikbaar.  beschikbaar. SHG heeft ook een Hardcore Kill Confirmed-afspeellijst toegevoegd.

LEES OOK: Bekijk hier vast een preview van de nieuwe content van The Resistance DLC Pack 1 voor Call of Duty: WWII Check hier Vijf tips om een betere speler te worden in Call of Duty: WWII

>
MENU