GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

OpTic wint Call of Duty Word League Paris Open

Door de Paris Open te winnen is OpTic gaming afgelopen weekend weer een stap dichterbij naar het 2017 Championship van de Call of Duty World League (CWL). FaZe Clan, Rise Nation en Infused completeerden de top vier aan het eind van de driedaag competitie van het CWL Paris Open.

Tijdens het weekend namen zesentwintig getalenteerde teams het tegen elkaar op. Aan het eind van de strijd zagen Call of Duty-fans in een volgepakt Paris Expo Porte de Versailles hoe de teamleden van OpTic zegevierden en tot kampioen werden gekroond. Daarmee verdienden ze felbegeerde CWL Pro Points en verbeterden ze hun positie voor kwalificatie voor de CWL Global Pro League.

De CWL LAN-actie wordt volgende maand vervolgd tijdens de CWL Dallas Open, gehost door MLG. Teams uit Noord-Amerika, Europa en APAC zullen daar strijden om de prijzenpot van $ 200.000,-. Dit is het laatste LAN-event ter kwalificatie voor Stage 1 van de CWL Global Pro League, die deze lente plaatsvindt. Om in aanmerking te komen voor de CWL Global Pro League, moeten teams zich registreren voor de CWL Dallas Open.

Dit is de einduitslag van de CWL Paris Open, gehost door ESWC:

1e – OpTic Gaming
2e – FaZe Clan
3e – Rise Nation
4e – Infused
5e/6e – Epsilon
5e/6e – Splyce

>
MENU