GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Operation Red Crow is de nieuwe gratis update voor Rainbow Six Siege

Operation Red Crow is de vierde gratis update voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. De update brengt ons wederom twee nieuwe Operators, één nieuwe map en nieuwe gameplay-elementen. Operation Red Crow is vanaf 17 november beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

De nieuwe Skyscraper map en twee nieuwe Japanse S.A.T. Operators

In Operation Red Crow is Skyscraper de nieuwe map en knal je de tegenstader overhoop hoog boven de straten van Nagoya, Japan. Hier is het de bedoeling dat de Operators het met Yakuza gevulde landhuis veiligstellen. Terwijl de twee Japanse Special Assault Team (S.A.T.) Operators, Hibana en Echo, in het leven zijn geroepen om deze klus te klaren:

  • Hibana is een expert in het binnendringen van gevaarlijke gebieden dankzij haar explosieve leiderschap in het veld. Ze is uitgerust met de SuperNova en Type-89 als primaire wapens, waardoor ze zich snel kan verplaatsen en op hoge snelheid kamer na kamer veiligstelt.

  • Echo, de tactische en door technologie-gedreven Operator, is ook uitgerust met de Supernova, samen met de MP5SD4, als primaire wapens, waardoor hij snel en precies te werk kan gaan en ideaal is voor gevechten op korte afstand.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege is verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC.

>
MENU