GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Battlefield, Nieuws

Open Bèta van Battlefield V: Alles wat je moet weten

Je hebt vast en zeker al de multiplayer trailer van Battlefield V gezien, of de eerste beelden bekeken van de Rotterdam-map, misschien heb je zelfs al een pre-order geplaatst. Hoe dan ook, het is bijna tijd voor de open bèta van Battlefield V, die op 6 september wordt uitgebracht op de Xbox One, PlayStation 4 en PC.

Tijdens de open bèta kunnen we aan de slag met de Conquest-modus met 64 spelers op de Rotterdam-map of de Arctic Fjord-map. Uiteraard kun je ook gebruik maken van de nieuwe Fortifications, versleepbare wapens en het systeem voor Squad Reinforcements. Bovendien kun je tijdens de open bèta ook voor een bepaalde tijd Grand Operations spelen. De open bèta van Battlefield V bevat ook een vijfdelig Tides of War-hoofdstuk. Spelers die het hoofdstuk voltooien, krijgen direct na de release een exclusieve in-game Dog Tag in Battlefield V.

De pre-load begint op 3 september om 10:00 en de bèta gaat open voor het publiek op 6 september. Als je een abonnement neemt op Origin Access of een exemplaar van Battlefield V pre-ordert, krijg je vanaf 4 september toegang tot de open bèta.

Battlefield 5 verschijnt op 19 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Iedereen die een pre-order plaatst voor de Battlefield V Deluxe Editie, krijgt op 16 oktober al de mogelijkheid om de game te spelen. Daarnaast ontvang je exclusieve items in de game voor het aanpassen van soldaten, krijg je toegang tot speciale opdrachten vanaf de release en last but not least, vijf nieuwe wapens om direct te gebruiken in Battlefield 1!

>
MENU