GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Featured, Nieuws

EA FC 24 Early Access: Zo krijg je vroegtijdige toegang

Wil je een headstart in je FUT-seizoen met EA FC 24 Early Access? Ontdek nu hoe je vroegtijdige toegang kunt krijgen tot EA FC 24 en jouw FUT-seizoen een voorsprong kunt geven op anderen.

EA Play Proefversie: Speel EA FC 24 Tien Uur Voor De Release

Het abonnement kost €3,99 per maand voor de reguliere versie en €14,99 voor EA Play Pro. Het kan dus de moeite waard zijn om je in september voor een maand te abonneren en daarna te annuleren. Zo kun je 7 dagen voor de officiele release van EA FC 24, de volledige game 10 uur lang spelen. En heb je natuurlijk toegang tot heel veel andere titels van Electronic Arts.

Dus, je moet beslissen OF je de Ultimate Edition voorbestelt OF het EA Play-lidmaatschap activeert! Je vindt hier de EA Play-overzichtspagina: EA Play

Ultimate Edition: Pre-Order Versie Laat Je Vroeg Beginnen

Voor de echte fans is er de Ultimate Edition, die je voor €99,99 kunt pre-orderen. Deze editie biedt niet alleen extra’s zoals FIFA-punten en een speciale FUT-kaart, maar ook een EA FC 24 Early Access voor een volledige zeven dagen, waarin je zonder tijdslimiet kunt spelen. Dit maakt het bijna een must-have voor alle FUT-liefhebbers.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

 • Remco schiffer schreef:

  Mijn zoon heeft fifa 24 pre order gekocht en op zijn psp4 gezet
  Als hij het spel opstart dan heeft hij de voorwaarden geaccepteerd maar kan dan niet verder
  De verder knop licht niet op
  Wat te doen

 • >
  MENU