GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nintendo start de Splatoon 2 Benelux Open Cup | Esports

Nintendo organiseert in samenwerking met ESL Benelux de Splatoon 2 Benelux Open Cup, een toernooi waarbij Splatoon 2-spelers van verschillende niveaus het tegen elkaar kunnen opnemen in online wedstrijden.

De wedstrijden worden gedurende de zomer afwisselend op zaterdag en zondag gespeeld. Aan het eind van iedere maand nemen de acht beste teams het tegen elkaar op tijdens de spannende finalewedstrijden. Het winnende team gaat naar huis met een Nintendo eShop Card ter waarde van €100 per team. De eerste finalewedstrijd vindt plaats op zondag 1 juli om 16:00 en is live te volgen via het officiële Twitch-kanaal van Nintendo Nederland. Het toernooi loopt nog tot eind augustus.

Om mee te kunnen spelen met de Splatoon 2: Benelux Open Cup moet je deel uitmaken van een team van minimaal drie spelers. Ben jij een solo-speler die ook graag mee wilt spelen in de Benelux Open Cup? Geen probleem, dan kun je op zoek naar teamgenoten via het Splatoon 2: Benelux Open Cup Discord-kanaal, of via het internationale ESL Splatoon 2 Discord-kanaal. Bezoek voor details over de gespeelde modi en het speelschema de website van Nintendo Nederland.

>
MENU