GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe zeldzame en limited edition auto in GTA V

Bij de aankomende gratis Valentine’s Day Massacre Special-DLC voor Grand Theft Auto V krijg je niet alleen een nieuw wapen, nieuwe kleding, 10 nieuwe jobs, maar ook klassieke limousine. De auto is gebaseerd op de 1928 Cadillac 341A Town Sedan die ook wel bekend staat als de auto van Al Capone!

In tegenstelling tot de originele auto heeft de Albany Roosevelt in GTA V geen suicide deuren, maar is de auto wel bepantserd. Ook is de gangster-auto voorzien van een krachtige V12-motor met vijf versnellingen, waardoor de Albany Roosevelt een maximale snelheid haalt van ongeveer  160 km/h. Maar daar in tegen heeft de auto wel een langzame acceleratie. Aan deze klasbak hang wel een duur prijskaartje van maar liefst  750,000 GTA$, maar dan kun je wel met vijf van je weekend gangster vrienden de held uithangen. Er kan namelijk één iemand naast je komen zitten en de andere vier kunnen aan de zijkant van je auto hangen.

In de Valentine’s Day Massacre Special-DLC zit ook een nieuwe machine gun met de naam Gusenberg Sweeper die automatisch met 2 volle magazijnen in je inventory tercht komt. Bij de kledingzaak kun je je nu in stijl aankleden met pakken uit 1920 en je vind er ook nog wat nieuwe t-shirts, hoedjes, en zijn er nieuwe maskers beschikbaar. Let trouwens wel op dat ALLE items die verkrijgbaar zijn in de  Valentine’s Day Massacre Special-DLC alleen beschikbaar zijn voor een bepaalde tijd. Als je de items eenmaal heb gekocht kun je ze voor altijd aanschaffen.

>
MENU