GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Featured, Nieuws, Warzone

Is er een nieuwe Warzone-map op komst voor Modern Warfare 3?

Het Call of Duty Modern Warfare 3-tijdperk belooft spannende verrassingen, en één daarvan lijkt een nieuwe Warzone-map te zijn! Hoewel dit geen MW3-lek is, zijn er herhaaldelijke aanwijzingen dat een gloednieuwe Warzone-map in ontwikkeling is en op 5 december 2023 zal worden uitgebracht, gelijktijdig met de lancering van Modern Warfare 3 Seizoen 1.

Je kunt er vergif op innemen dat er bij het eerste seizoen van Modern Warfare 3 ook een nieuwe Warzone-map komt. Het belooft een epische toevoeging te zijn aan de immer populaire Warzone-modus. Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, staan gamers te popelen om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de beloofde spannende gameplay. Hoewel de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s, zijn de anticipatie en opwinding onder de fans nu al voelbaar. De campagne van Modern Warfare II bevatte een kaart van Las Almas, waarvan wordt aangenomen dat dit de volgende Warzone-kaart is die komt met Modern Warfare III.

Geruchten over de Warzone-kaart van MW3:

  • Vergelijkbaar met Verdansk
  • Tal van gebouwen en POIs (Points of Interest)
  • Slide Canceling keert terug
  • Weinig tot geen inspiratie uit Al Mazrah / Caldera
  • Bevat favoriete kaarten van fans zoals Overwatch uit MW3 en Countdown uit COD 4

Blijf ons volgen voor meer updates over Call of Duty Modern Warfare 3. We houden dit artikel up-to-date met alle laatste ontwikkelingen naarmate ze binnenkomen. Zorg ervoor dat je je uitrusting klaar hebt en bereid je voor op een onvergetelijke Warzone-ervaring in het langverwachte Modern Warfare 3!

>
MENU