GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws, Warzone

Nieuwe voertuigskins voor Call of Duty: Modern Warfare en Warzone

Activision heeft nieuwe voertuigskins toegevoegd aan Call of Duty Modern Warfare en Warzone. Het Plunder Pack is de eerste Store-bundel met een volledige set voertuigskins voor Warzone, Multiplayer en Special Ops.

Deze achtdelige bundel wordt geleverd met een nieuwe voertuigskin voor elk bestuurbaar voertuig in Modern Warfare. Zodra je de skins hebt gekocht, ga je naar een Warzone-match, of speel je Ground War of een Co-Op-operatie en stap je in het voertuig dat je hebt bijgewerkt met een nieuwe skin. Zodra je dat doet, wordt jouw voertuigskin ter plaatse aangebracht. Wat een service!

Weet je niet hoe je voertuigen moet uitrusten met een nieuwe skin? Maak je geen zorgen! Koop eerst het Plunder Pack in de Store en ga dan naar het Weapons-menu in Multiplayer, Co-Op of Warzone.

Als je daar eenmaal bent, scrol je naar Voertuigaanpassing – hier kun je je stijl laten zien – selecteer het en kies het voertuig dat je wilt aanpassen. Als je dat eenmaal doet, zie je alle manieren waarop je kunt pronken met de voertuigskins die je momenteel bezit. Je kunt zelfs een voorbeeld van die skins bekijken in dit menu om te zien hoe dope het eruit zal zien op straat. Jeweettoch?

>
MENU