GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Nieuwe voertuigen verschijnen in Call of Duty: Warzone update: MRAP en Dirt Bike

Het landschap van Call of Duty: Warzone zal binnenkort verrijkt worden met twee bekende voertuigen: de MRAP (Mine Resistant Ambush Protected) en de Dirt Bike. Deze voertuigen zullen over de hele kaart van Warzone beschikbaar zijn, kijk dus zeker op je Tac Map in het spel om hun locaties en beschikbaarheid te raadplegen.

Zoals de naam al doet vermoeden, is de MRAP een voertuig dat bestand is tegen mijnen en hinderlagen. Dit voertuig is qua grootte en vorm vergelijkbaar met de Cargo Truck, maar is uitgerust met extra pantserplaten en geschut, waardoor het een trager maar effectief voertuig is voor aanval of verdediging. De MRAP zal niet vaak voorkomen – in feite zal het voornamelijk aan het begin van een nieuwe modus, die halverwege het seizoen uitkomt, beschikbaar zijn. Maar als een Operator ziet dat het in gebruik is, is het tijd om ofwel aan boord te gaan, ofwel het frontaal aan te vallen met Launchers, LMG’s, en Killstreaks… en veel ervan.

Dirt Bike: Snelheid en behendigheid

Er zijn nog geen specifieke details vrijgegeven over de Dirt Bike, maar spelers kunnen verwachten dat dit voertuig snelheid en behendigheid op het slagveld zal bieden. Houd de updates in de gaten voor meer informatie over dit spannende nieuwe voertuig.

Deze nieuwe voertuigen zijn een welkome toevoeging aan de Warzone, die spelers meer tactische opties geven in hun gevechten. We kijken ernaar uit om te zien hoe deze nieuwe voertuigen het spel zullen veranderen in het komende seizoen.

>
MENU