GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe toevoegingen en verbeteringen in EA FC 24 Career Mode

Dit jaar staat in het teken van vieren in de Career Mode van EA FC 24. Zowel individuele prestaties als teamprestaties worden in de schijnwerpers gezet.

Zo is er een spannende samenwerking aangegaan met de Ballon d’Or. In EA SPORTS FC 24 wordt de hoogste erkenning van voetballers uit de hele wereld gepresenteerd. De spanning stijgt als de speler die jij beheert deze prestigieuze voetbalprijs in ontvangst mag nemen.

Aan het eind van het seizoen is er ruimte voor een grootse viering. Een open busparade brengt alle gewonnen trofeeën bij elkaar om het succes te vieren.

De prijzen voor Manager van het Jaar en Speler van het Seizoen worden tijdens feestelijke gala’s uitgereikt. Teams leveren het hele seizoen topprestaties in de hoop deze prijs in ontvangst te mogen nemen. Vanuit het publiek kan men de eigen spelers aanmoedigen als zij de prestigieuze trofee aan het einde van de campagne omhoog tillen.

Er zijn ook tal van verbeteringen doorgevoerd:

Managers hebben nu meer keuze in kleding en accessoires. De keuzes zijn uitgebreid met onder andere hoodies, trainingspakken, trui-overhemd combinaties, en brillen.

Voor de ‘Maak Je Eigen Club’ functie is de lijst met sjablonen uitgebreid. Hierdoor is er nu meer variatie in modellen die borstsponsors tonen.

Het besluitvormingsproces van de AI bij het bepalen of er wel of geen koopclausule wordt toegevoegd bij het uitlenen van een speler, is verbeterd. De AI zal nu verschillende factoren meenemen in deze beslissing, zoals de kwaliteit van de speler, het benodigde percentage van het transferbudget om de speler te kopen, en of de club al dan niet diepte in het team mist.

Om de concurrentie rondom beloftevolle spelers te verhogen, is er een verandering doorgevoerd in de logica van de AI winkellijst. Clubs zoals Manchester City en Real Madrid zullen meer op zoek gaan naar de sterren van de toekomst.

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU