GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe update FIFA 20 introduceert Quick Sell Recovery

Is het jullie weleens gebeurt dat je per ongeluk een super goede speler in FIFA 20 als snelle verkoop van de hand hebt gedaan? Dit hoort vanaf nu in het verleden, want EA SPORTS heeft met een nieuwe update Quick Sell Recovery in het leven geroepen!

Met het ‘Snel Verkopen Herstel’ kun je maximaal 5 snel verkochte speleritems terugkrijgen. Als je speleritem in FIFA Ultimate Team als Quick Sell de deur uit hebt gedaan, maar je hebt een foutje gemaakt, dan kun je Quick Sell Recovery in de FIFA Web- en Companion-apps gebruiken om het terug te krijgen.

Om een ​​snelle verkoop ongedaan te maken, moet je uiteraard hetzelfde Coin-bedrag op je account hebben dat je van de snelle verkoop hebt gekregen. Dat betekent dat als je 500 munten hebt gekregen door snel een speler te verkopen, je 500 munten op je account moet hebben om in mindering te worden gebracht zodra je de speler terug hebt.

Hoe werkt de Quick Sell Recovery?

 1. Log in de FIFA Web of Companion App.
 2. Selecteer Club.
 3. Selecteer Quick Sell Recovery.
 4. Gebruik het kalenderpictogram om de dag te vinden waarop je het item als snelle verkoop van de hand hebt gedaan terug wilt krijgen
 5. Selecteer het Player Item dat je terug wilt halen
 6. Selecteer Recover.

Wat zijn de regels?

  • Alleen speleritems kunnen worden hersteld. Alle andere items kunnen niet worden hersteld zodra ze snel zijn verkocht.
  • Vanaf het moment dat je een item snel verkoopt heb je 7 dagen de tijd om het te herstellen.
  • Quick Sell Recovery is alleen beschikbaar in de Web- en Companion-apps!!!
  • Als je je club verwijdert en een nieuwe maakt, kun je speleritems niet herstellen van je oude club in Quick Sell Recovery.
  • Je kunt in totaal vijf snelle verkopen per 31 dagen ongedaan maken. Controleer de Web- of Companion-apps om te zien hoeveel snelle verkopen je nog hebt om op elk gewenst moment te herstellen.
  • Je kunt snelle verkopen voor items van leenspelers niet ongedaan maken.
>
MENU