GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe trailer Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

Maak kennis met de Britse Counter Terrorist Unit uit Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Elk teamlid is gevaarlijk met zijn eigen vaardigheden. Samen, zijn ze dodelijk. Anyways, check hier de nieuwe trailer van Tom Clancy’s Rainbow Six Siege!

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege bevat een gloednieuw ‘operator’-systeem. Operators zijn specialisten uit ‘s werelds beste Special Forces-eenheden en zijn de absolute meesters in hun vakgebied. Elke operator heeft zijn eigen unieke specialiteit dat een nieuw tactisch element toevoegt aan de Siege-ervaring en samenwerking aanmoedigt. Voeg operators bij elkaar om zo de best mogelijke CTU (Counter-Terrorism Unit) te maken en het andere team te verslaan.

COLLECTOR’S EDITION

Een Collector’s Edition genaamd Art of Siege Edition is ook verkrijgbaar voor Tom Clancy’s Rainbow Six Siege. Deze bevat de volledige game, een collector’s box, een Gold Skins pack voor alle in-game wapens en een exclusieve Tactical Guide van 120 pagina’s. Deze guide bevat elk belangrijk element van de game en uitgebreide informatie over alle Counter Terrorist Units, Operators, wapens en maps, compleet met alle details en statistieken. De inhoud is gemaakt in overleg met de ontwikkelaars en met feedback van spelers.

Meedoen aan de Closed Beta?

Dat kan! Pre-order Tom Clancy’s Rainbow Six Siege nu om gegarandeerd toegang te krijgen tot de Closed Beta op PlayStation 4, Xbox One en PC. Je kunt je ook inschrijven om in de wachtrij te komen voor de Closed Beta. Jouw pre-order key registereren of je aanmelden voor de wachtrij doe je via www.rainbow6.com/beta.

Tom Clancy’s Rainbow Six Siege

>
MENU