GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe video onthult meer Gameplay van EA SPORTS FC 24!

Voetbalfans, maak je klaar voor een epische traktatie! Om 17:00 komt de langverwachte nieuwe gameplay trailer van EA SPORTS FC 24 uit. En deze trailer heeft alles wat je hartje begeert: diepgaande gameplay, nieuwe features en zelfs de allereerste beelden van de echte gameplay!

In deze gloednieuwe video wordt je meegenomen in de wereld van EA SPORTS FC 24, waar het ontwikkelingsteam je een exclusieve blik geeft op de opwindende nieuwe gameplay features. Leer alles over HyperMotionV, waarbij het team je uitlegt hoe deze revolutionaire technologie zorgt voor een ongekend realisme op het veld. Bereid je voor op verbluffende acties en adembenemende momenten die je in vervoering zullen brengen!

Maar dat is nog niet alles. Ontdek de PlayStyles optimised by Opta, waarmee je de mogelijkheid hebt om je speelstijl aan te passen op basis van echte voetbalstatistieken. Word de meester van het veld terwijl je de tactieken en bewegingen van je favoriete spelers nabootst. En dit alles wordt mogelijk gemaakt door de verbeterde Frostbite Engine, die de game naar nieuwe hoogten moeten tillen. Eerst zien dan geloven!

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU