GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe trailer Grand Theft Auto V: First Person Experience

Rockstar laat twee weken voor de officiele release van Grand Theft Auto V voor de PlayStation 4 en Xbox One eindelijk weer wat nieuwe beelden zien. En hoe? Exclusief voor de PS4, Xbone en PC is het nu mogelijk om de wereld van Los Santos en Blaine County door de ogen van jou character te bekijken. 

Enige tijd geleden werd er in de wandelgangen al gesproken over een First-Person mode in GTA V en dat gerucht is nu dan ook bevestigd door Rockstar zelf, want likkebaardend vette nieuwe trailer! En de graphics zien er beter uit dan ik had verwacht. Hoe dan ook, de modus is beschikbaar in zowel de story-mode als in GTA Online en dat zal ongetwijfeld nieuwe hilarische en spectaculaire momenten opleveren. Naast de First-Person mode hebben de ‘next-gen’ versie nog meer upgrades mee gekregen. De PlayStation 4-versie zal draaien op 30FPS met resolutie van 1080p  en  de PC ondersteund maar lieft een resolutie van 4k!  Bovendien heeft de next-gen versie van GTA V een betere draw distance, meer verkeer, 20 nieuwe diersoorten, meer mensen en natuurlijk hele dikke grapics!

Grand Theft Auto V verschijnt 18 november voor de PlayStation 4 en Xbox One. PC-gamers moeten nog eventjes wachten tot 27 januari.

>
MENU