GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

GERUCHT: Nieuwe Specialist Call of Duty: Black Ops 3

Nieuwe Specialist Call of Duty: Black Ops 3 | Volgens een nieuw lek dat is gevonden in de Black Ops 3 PC-bestanden van de nieuwste patch-update, moet er een nieuwe tiende Specialist die ‘Blackjack’ word genoemd binnenkort verkrijgbaar zijn via de nieuwe dagelijkse en wekelijkse contracten.

De dagelijkse en wekelijkse contracten werden onlangs aangekondigd als een nieuwe manier om Black Market beloningen te krijgen. Op dit moment is er één contract beschikbaar waarbij je 75 overwinningen moet halen in de multiplayer en dan krijg je 1 weapon bribe en 10 Rare Supply Drops.

Het lijkt erop dat spelers de tiende specialist ‘Blackjack’ moeten verdienen in het contracten-menu, maar het kan ook zo zijn dat je cryptokeys moet gebruiken in de Black Market, en dat het mogelijk is om te spelen als Blackjack voor een beperkte tijd,. Het gerucht is dat Blackjack de mogelijkheid heeft om de Special Abiltities van andere spelers tijdelijk te gebruiken.

Treyarch heeft nog niets bevestigd over de nieuwe tiende Specialist in Call of Duty Black Ops 3, dus houd GameNerds in de gaten voor de laatste intel.

89741e8ffcbed164e7dd38225a9e4ddfe16526591104c24824ee7c62ed33c632_1

Nieuwe Specialist Call of Duty: Black Ops 3

Voor meer info check je www.callofduty.com

>
MENU