GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe gameplaybeelden van Anthem getoond tijdens CES 2019

Ik hoop oprecht dat Anthem dé game wordt wat Destiny had moeten zijn! Anthem is een actie-RPG met co-op multiplayer als basis, waarin spelers zijn uitgerust met krachtige Javelin exosuits, die allemaal zijn voorzien van unieke wapens en vaardigheden. De gameplaybeelden die ik tot nu toe heb gezien zien er veelbelovend uit en ik kan niet wachten om de gigantische wereld van Anthem te ontdekken met mijn online vriendjes.

Hoe dan ook, Anthem ziet er grafisch fantastisch uit, maar de pc-versie van de game ondersteunt DLSS-technologie van Nvidia, dat de graphics naar een hoger niveau kan tillen. Check onderstaande trailer voor meer info.

Anthem is ontwikkeld door BioWare en is vanaf 22 februari wereldwijd verkrijgbaar voor Origin op PC, Xbox One en PlayStation 4. Origin Access Premier-leden kunnen de volledige game als eerste spelen, met onbeperkte toegang op de PC vanaf 15 februari, en EA Access en Origin Access Basic-leden kunnen 10 uur lang spelen als onderdeel van de Play First-proefversie.

>
MENU