GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Dit zijn de nieuwe FEATURES in FIFA 17 career mode

FIFA 17 Career Mode voor de PlayStation 4, Xbox One en PC voegt een aantal nieuwe functies toe die voor nog meer controle moeten zorgen over het seizoen van de club naar jouw keuze.

Total Club Management

Total Club Management geeft je nieuwe doelstellingen om te halen die gebaseerd zijn op de prioriteiten van het bestuur en welke club je kiest voor de FIFA 17 career mode.

De verwachtingen van het bestuur zijn verdeeld in vijf categorieën:

  • Domestic Success
  • Continental Success
  • Brand Exposure
  • Financial
  • Youth Development

FIFA 17 career mode

Geef jeugdspelers een kans in het eerste elftal, laat een (top) club terugkomen op het hoogste niveau, vergroot de naamsbekendheid van je club in Azië, of contracteer wereldsterren. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van de doelstellingen die je kunt verwachten in Career Mode in FIFA 17.

Je kunt jouw vooruitgang zien in de doelstellingen in een nieuw menu in Career Mode. Het bereiken van deze bepaalde doelen zorgen ervoor dat je populariteit onder het bestuur een stijgende lijn aanhoud.

FIFA 17 career mode

Of je nu een oude topclub terug naar de top moet coachen,  het samenstellen van je team tot een Europese grootmacht met de hulp van een jeugdprogramma van wereldklasse, of het houden van de financiën van je club (zoals Marc Netto dat doet bij Ajax), Total Club management houdt je carrière fris en verassend per seizoen.

Het financiële plaatje 

FIFA 17 Career Mode introduceert Club Worth, een financieel systeem met verschillende bronnen van inkomsten en uitgaven. Je kunt nu heel makkelijk en gedetailleerd een overzicht bekijken van al jouw inkomsten uit transfers, leningen, wedstrijd inkomsten, media en merchandising zien. In het Club Worth overzicht kun je nu ook de salarissen van spelers en staff zien, maar ook de kosten van de jeugd faciliteiten, stadion onderhoud en reizen voor bijvoorbeeld Europese duels zijn nu dus ook zichtbaar. Dit zal je helpen om de financiën onder controle te houden, zodat je niet zoals FC Twente op het randje van faillissement bivakkeert.

FIFA 17 career mode

FIFA 17 career mode

FIFA 17 career mode

Managers

Dankzij de Frostbite-engine die alleen beschikbaar is voor de PC, PlayStation 4 en Xbox One, zijn er nu voor het eerst managers beschikbaar langs de zijlijn van het veld. In de Career Mode van FIFA 17 kun je kiezen uit elf verschillende coaches die jouw team zullen toeschreeuwen tijdens de wedstrijd.

FIFA 17 career mode

Nieuwe League

Electronic Arts heeft bekend gemaakt dat de belangrijkste Japanse voetbalcompetitie, de Meiji Yasuda J1 League, toegevoegd zal worden aan FIFA 17

(Lees hier meer over de Japan J1 League in FIFA 17)

>
MENU