GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: EA SPORTS FC, Nieuws

Nieuwe Competitive Settings / Master Switch in EA FC 24

In EA FC 24 zijn er verbeteringen doorgevoerd met de introductie van de Competitive Settings. Deze instellingen zijn beschikbaar voor alle spelers in elke spelmodus en zorgen voor een eerlijker en uitdagender online potje.

De Competitive Settings, ook wel bekend als de Master Switch, hebben een nieuwe plek gekregen in het instellingenmenu als een Preset. Wanneer je de Competitive Preset selecteert, worden alleen de vereiste instellingen aangepast voor de volgende modi:

  • Ultimate Team Rivals
  • Ultimate Team Champions
  • Ultimate Team Draft (Online)
  • Online Seasons
  • Co-op Seasons
  • Clubs

In Ultimate Team Friendlies en Online Friendlies staat de Competitor Master Switch standaard aan, maar het gebruik hiervan is niet verplicht.

Een opvallende toevoeging aan de Competitive Preset is de keuze tussen Tactical Defending en Advanced Defending. Met deze nieuwe instelling kun je de verdedigingsstijl kiezen die het beste bij jouw speelstijl past.

Of je nu een doorgewinterde concurrent bent of gewoon op zoek bent naar meer uitdaging, de Competitive Settings bieden je de controle en flexibiliteit om jouw ultieme voetbalervaring te creëren in EA FC™ 24. Wees klaar om het veld te betreden en je vaardigheden te tonen in deze vernieuwde competitieve omgeving!

EA SPORTS FC 24 is speelbaar vanaf 29 september 2023, met vroegtijdige toegang via de Ultimate Edition beschikbaar vanaf 22 september 2023. Pre-orders zijn nu beschikbaar voor EA SPORTS FC 24, dat wordt uitgebracht op PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, pc en Nintendo Switch. Fans die de Ultimate Edition vóór 22 augustus bestellen, ontvangen een aantal voordelen, waaronder een niet-verhandelbaar UEFA Champions League Ultimate Team Hero-item in november!

>
MENU