GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Nieuwe Assassin’s Creed Valhalla trailer werpt een blik op het leven van Eivor

Ubisoft heeft zojuist een nieuwe trailer uitgebracht van Assassin’s Creed Valhalla. Deze trailer werpt eerste blik op het leven van Eivor, de hoofdpersonage waarmee je als speler de virtuele Viking-wereld intrekt!

Eivor is de clanleader van een groepje Noormannen, nadat zij verdreven zijn uit Noorwegen door oorlogen en het steeds schaarser worden van grondstoffen. Je neemt de Vikingen mee over de ijzige Noordzee naar het rijke, maar gebroken Engeland. Vanwege een sterk verzet in Engeland, wordt Eivor niet alleen geconfronteerd met vijanden in de strijd, maar ook met interne conflicten. In de strijd om de clan te redden en glorie te verdienen, zet Eivor alles op het spel.

Daarnaast is het mogelijk om vanaf morgen naar een EP van zeven nummers die onderdeel zijn van de officiële soundtrack van Assassin’s Creed Valhalla.De volledige EP met zeven nummers is vanaf morgen te beluisteren via Spotify en iTunes. Voor meer informatie over de EP, bezoek: https://smarturl.it/ACV-EP.

Assassin’s Creed Valhalla is vanaf 17 november 2020 verkrijgbaar voor Xbox One, PlayStation 4, Stadia en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Tevens is de game verkrijgbaar voor Xbox Series X en PlayStation 5 bij de lancering van deze consoles. Spelers die Assassin’s Creed Valhalla op de huidige consoles aanschaffen, krijgen een gratis next-gen upgrade voor de Xbox Series X of PlayStation 5. Ook gaat de game onderdeel zijn van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice.

>
MENU