GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

Seizoen 7 Call of Duty: Mobile Start op 3 Augustus

Het is tijd om je virtuele zonnebrandcrème te pakken, want op 3 augustus om 04:00 uur Nederlandse tijd gaat het nieuwe seizoen, ‘Heat Wave’, van start in Call of Duty: Mobile. Dit zevende seizoen gaat de temperatuur in de game flink verhogen met nieuwe uitdagingen en functies.

Een van de nieuwe functies in Heat Wave is de introductie van de Seaside Multiplayer map. Deze map, die je kunt beschouwen als het ‘Costa del Sol’ van Call of Duty, was oorspronkelijk te zien in Call of Duty: Black Ops 4. Spelers kunnen het hier tegen elkaar opnemen in een pittoresk Spaans stadje.

Ook is er een nieuwe spelmodus, Safeguard, waarbij teams om beurten een robot begeleiden naar zijn bestemming. Punten worden gescoord door het succesvol begeleiden van de robot, of, in een soort futuristische voetbalwedstrijd, door de robot te blokkeren als verdedigend team.

In seizoen 7 kunnen spelers ook hun arsenaal uitbreiden met nieuwe wapens en vaardigheden. Zo is er de Striker 45 SMG, een wapen dat oorspronkelijk uit Call of Duty: Modern Warfare komt. Dit wapen heeft een groter bereik dan andere SMG’s, wat ervoor zorgt dat je tegenstanders zullen smelten als ijsjes in de zon. Spelers kunnen ook een nieuwe vaardigheid, de Tac-Deploy Operator Skill, ontgrendelen, waardoor teamgenoten kunnen respawnen op de locatie van de Tac Deploy.

Naast deze nieuwe hittegolf aan uitdagingen, bevat seizoen 7 ook Battle Pass-beloningen, die zowel gratis als via premium content te verdienen zijn. Deze beloningen omvatten nieuwe operators, wapenblauwdrukken, Calling Cards, Charms en Call of Duty-punten.

  • Timmo schreef:

    Bznzjjsnsnmen

  • >
    MENU