GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty, Nieuws

MW2 inhoud wordt overgedragen naar Call of Duty Modern Warfare 3

Voor het eerst ooit lijkt het erop dat je MW2- en Warzone-wapens, Operators en winkelbundels allemaal worden overgezet naar Call of Duty Modern Warfare 3. Dit betekent dat je geen premium skins of voortgang van wapenniveaus verliest bij de overstap naar het volgende spel.

MW2 had aanvankelijk een ‘Year Two’ aan inhoud die Activision heeft besloten te verpakken in een nieuw premium titel. Dit suggereert dat MW3 sterk lijkt op zijn voorganger en verklaart waarom een ‘carry forward’ van inhoud ├╝berhaupt mogelijk is.

Met de volledige release van Modern Warfare 3 gepland op 10 november 2023 voor PS4/PS5, Xbox One/Xbox Series X|S en PC, staan gamers te popelen om hun handen te leggen op het nieuwe arsenaal en de beloofde spannende gameplay. Hoewel de lekken en informatie over het spel nog niet officieel zijn bevestigd door Activision of de ontwikkelingsstudio’s, zijn de anticipatie en opwinding onder de fans nu al voelbaar.

Blijf ons volgen voor meer updates over deze veelbelovende toevoeging aan Call of Duty Modern Warfare 3. We houden dit artikel up-to-date met alle laatste ontwikkelingen naarmate ze binnenkomen. Zorg ervoor dat je je uitrusting klaar hebt en bereid je voor op een naadloze overgang van MW2 naar MW3, waar al je geliefde inhoud intact blijft!

>
MENU