GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Call of Duty

Call of Duty: Black Ops 4 is voor het eerst speelbaar tijdens de E3 2018

De E3 2018 staat voor de deur en bezoekers kunnen bij Activisions booth #1001 in de South Hall, voor het eerst aan de slag met de multiplayer van Call of Duty: Black Ops 4, inclusief een niet eerder vertoonde map. Uiteraard wordt tijdens de E3 meer info bekend gemaakt over Black Ops 4 en gaan we ongetwijfeld maar zien van de multiplayer.

Naast de terugkeer van het welbekende Pick 10-systeem, biedt Black Ops 4 de nodige innovaties op het gebied van wapengebruik, de flow van gevechten, herstel van gezondheid en spelerbewegingen. De game gaat verder met de specialisten uit Black Ops 3 in combinatie met nieuwe, elk met hun eigen unieke wapens, uitrusting en speelstijlen.

“Call of Duty: Black Ops 4 laat bezoekers ruige, all-in gevechten op de grond beleven in een meeslepende multiplayer-ervaring”  zegt Tim Ellis, CMO van Activision. 

Call of Duty: Black Ops 4 legt in de multiplayer-modus de focus op tactische gameplay en keuze uit verschillende personages. Ook zijn er bij de lancering al drie volledige Zombie avonturen speelbaar en is gelijk de meest uitgebreide Zombies-ervaring die ooit bij de lancering is uitgebracht. In de nieuwe battle royale modus, Blackout, wordt het Black Ops-universum tot leven gebracht in de grootste map uit de geschiedenis van Call of Duty, met de kenmerkende Black Ops speelstijl, personages, locaties en wapens uit alle vier de Black Ops-games.

De lancering van Call of Duty: Black Ops 4 staat gepland voor 12 oktober op PlayStation 4, Xbox One en PC. Fans die de game nu pre-orderen krijgen toegang tot de Call of Duty: Black Ops 4 Private Beta, die in augustus van start gaat voor PlayStation 4, Xbox One en PC.

>
MENU