GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Mass Effect Legendary Edition releasedatum is bekend gemaakt

Electronic Arts en Bioware hebben bekend gemaakt dat de Mass Effect Legendary Edition op 14 mei 2021 wereldwijd zal worden uitgebracht op de PC via Origin en Steam, PlayStation 4 en de Xbox One, met forward compatibility op de PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De Mass Effect Legendary Edition bevat de singleplayer-basiscontent en meer dan 40 downloadbare content (DLC)-verhaalpakketten, -wapenpakketten en -pantserpakketten uit Mass Effect, Mass Effect 2 en Mass Effect 3, waarmee spelers de legende van Commander Shepard opnieuw kunnen beleven in 4K Ultra HD met HDR.

De Mass Effect Legendary Edition biedt een verbeterde visuele ervaring met geremasterde personagemodellen en tienduizenden textures met een hogere resolutie. Verbeteringen in shaders en VFX, bijgewerkte belichting en verbeterde dynamische schaduwen, volumetriek en velddiepte zorgen voor een nieuw niveau van realisme in de trilogie. Ook de voorgerenderde tussenfilms zijn verbeterd, om elk verhaalmoment nog meer impact te geven.

“Het was een ongelooflijke reis waarop we de verhalen, personages en iconische momenten uit de Mass Effect-trilogie opnieuw beleefden, de spelervaring voor moderne platforms verbeterden en tegelijkertijd trouw bleven aan de geest van het origineel”, aldus Mac Walters, Project Director van de Mass Effect Legendary Edition en hoofdschrijver van de oorspronkelijke trilogie bij BioWare. “Het is een enorme onderneming om één spel, laat staan drie spellen, te remasteren, omdat er meer dan 100 uur aan gameplay in zit. Maar we wilden dit doen voor onze fans en een nieuwe generatie gamers die het iconische verhaal van Shepard willen beleven.”

>
MENU