GameNerds
Menu
SOCIAL:
Filed under: Nieuws

Marvel’s Spider-Man 2 schittert met nieuwe verhaaltrailer

Tijdens het befaamde San Diego Comic-Con event heeft Insomniac Games het publiek verrast met een adembenemende nieuwe verhaaltrailer voor het langverwachte Marvel’s Spider-Man 2.

De trailer geeft een opwindende blik op de ontwikkeling van het vervolg en onthult tevens vernieuwde personagemodellen voor belangrijke spelers in het verhaal. De game heeft tot nu toe al indruk gemaakt met zijn visuele pracht, maar volgens de ontwikkelaar zal het er bij de uiteindelijke lancering nog verbluffender uitzien.

Insomniac Games heeft daarnaast nieuwe details onthuld over het verhaal en enkele belangrijke personages. Ze hebben ook aangegeven dat de traversie-mechanica en de open wereld in deze nieuwe Spider-Man game verder worden uitgebreid, waardoor spelers kunnen uitkijken naar een nog diepere en meeslepende spelervaring.

Marvel’s Spider-Man 2 staat gepland voor release op 20 oktober, exclusief voor PS5. Fans van de franchise kunnen nauwelijks wachten om te ontdekken wat deze nieuwe titel in petto heeft.

>
MENU